Over ons

Vermogensbeheerder met historie

VanEck is een Amerikaanse vermogensbeheerder met een lange historie. Het is ruim 60 jaar geleden opgericht door John van Eck, de vader van de huidige directeur Jan van Eck. In de Verenigde Staten is VanEck een bekende naam en met circa 85 miljard dollar onder beheer. In Europa heeft VanEck diverse kantoren waaronder het Europese hoofdkantoor in Amsterdam.

VanEck biedt diverse beleggingsproducten aan, maar is vooral bekend om de ETFs (Exchange Traded Funds) die zij aanbiedt. Via een ETF kan een belegger met 1 transactie spreiding krijgen over een groot aantal aandelen en/of obligaties. ETFs worden ook gekenmerkt door de lage kosten. Hiermee zijn ETFs bij uitstek geschikt binnen breed gespreide beleggingsportefeuilles.

Voor de VanEck Beheerd Indexbeleggen propositie werkt VanEck samen met Fonteijn & Jacobson. Fonteijn & Jacobson is een financieel advies kantoor dat zich richt op ondernemers en ondernemende mensen met oplossingen op het gebied van vermogensbeheer, hypotheken en verzekeringen.

 

VanEck Beheerd Indexbeleggen is een handelsnaam van en wordt aangeboden aan Nederlandse beleggers door VanEck Asset Management B.V. Voor meer informatie over de beheerder verwijzen we graag naar www.vaneck.com.

VanEck Beheerd Indexbeleggen

Bel: 088 – 1600 480
Mail: beheerdindexbeleggen@vaneck.com

Bel of stuur ons een e-mail voor het maken van een gratis oriëntatieafspraak